Kvíz 1. - testovacíOtázka 1: Kdo je otcem Richarda?:
Darken RahlOtázka 2: Která z žen nepatří mezi Mord-Sithy:
opravdu netusim, musel jsem kouknout nahoru a tam bych soudil, ze to bude CeliaOtázka 3: Grač je:
Richarduv pritel, kratkoocasy gar, zbran proti Mirtwisum nebo jak byli ty potvory s plastem 
Otázka 4: Generál D'Hařanských sil v Aydindrilu je:
nepamatuju se na presny nazev ani jak se to cetlo, pro mne to byl generel Rebis 
Otázka 5: Kdo byl otcem Kahlan Amnell:
Wyborn Amnel kral GaleyOtázka 6: Kdo vládl D'Haře v první válce se Středozemím:
Panis RahlOtázka 7: Co dávají sestry světla svým žákům?:
Rada Han(opet si nepamatuju jak se to presne jmenovalo, proste nejakej ten obojek)Otázka 8: Kdo vede sestry temnot?:
sestra Ulicie, ale jejich absolutnim vladcem je Strazce, taktez je ovlada JagangOtázka 9: Čaroděj, kterému už je kolem tisíce let:
prorok Nathan Rahl(to mne celkem zajima...kazdy Rahl mohl mit jenom jednoho potomka s darem, Nathan dar mel, by mne zajimalo jak mohl mit potomka, kdyz byl uz tusim od 3 let v palaci proroku odriznut od sveta...znamenalo by to nejspis, ze byl Palac lidu nejakou dobu bez vlady a to mi nejak nesedi
mne samotneho napadlonekolik vysvetleni..ale Godkind mohl hodit nejake vysvetleni do knihy, pokud mi teda neuniklo...)Otázka 10: Kde byste mohli najít Palác proroků:
Stary svet, TanuimuraOtázka 11: Kdo vede Císařský řád?:
JagangOtázka 12: Co dělají sestry světla na znamení toho, že jsou věrné světlu a Stvořiteli:
polibek prstenickuOtázka 13: Jak se nazývá transportní „tvor“ v pevnosti čarodějů:
SlifOtázka 14: Co znamená „Talga Vassternich“:
zasluz si vitezstviOtázka 15: Kde bydlí Šota:
Agadenska pustinaOtázka 16: Kdo je to kap. Zimmer:
velitel specialnich jednotek Dahary, rezou prave ucha 
Otázka 17: Kde je Chrám větrů:
tak ruzne
..nekdy ve svete jindy zase v podsveti, ale nakonec ho Richard vzal z podsveti z5...Otázka 18: Kdo vytvořil pouto mezi D'Hařany a rodem Rahlů?:
Alric Rahl(tezka otazka
)Otázka 19: Giller byl čaroděj:
podruhe jsem satral nahore a podle nabizenych moznosti, corodej druheho radu...zadnej zaporak jako v serialuOtázka 20: Jagang byl král:
no byl to spis cisar stareho sveta[/code]
az na konci mi doslo jak bylo mysleno odpovidat..nevadi ja to psal rovnou k tem otazkam...jo jinak komentare ze pisu jak prase bez gramatiky si nechte od cesty, uz to davno vim i bez vas